Begeleiding/coaching

Ik bied persoonlijke begeleiding en creatieve coaching voor mensen met een licht verstandelijke beperking en voor kinderen met gedragsmoeilijkheden. Dit kan bij degene thuis of in mijn gezellige werkruimte in het centrum van Den Bosch.

Als begeleider neem ik je graag mee op pad, zoals wandelen, terrasje pakken, theater of festival bezoeken, geocaching. Misschien wil je me meenemen naar familie, dagbesteding, werk of school. Daar kan ik je ondersteunen tijdens gesprekken of bezigheden.

Als coach ga ik meer de diepte in en werken we aan jouw doel. Ik luister, stel vragen en bied inzichten tijdens bijvoorbeeld een creatieve bezigheid zoals tekenen, schilderen, kleien. 

Wil je graag een keer meedoen met straattheater op festivals of feestjes? Mensen ontmoeten en vermaken? Dan kun je meedoen in het team van 'maninpakproducties'. Ik ben er 1-op-1 voor jou en we overleggen samen wat bij jou past.

Ik richt me op het vergroten van zelfvertrouwen en sociale vaardigheden, grenzen durven verleggen, gevoelens leren begrijpen en midden in de samenleving staan.

De begeleiding/coaching kan vanuit een PGB (WLZ en Jeugdwet) betaald worden. Ik voldoe aan alle wettelijke eisen van een zelfstandig zorgverlener. Hier lees je meer over mij.

Contact me gerust bij vragen!