Mijn naam is Brechje

Van de buitenkant zie ik er vriendelijk, bescheiden en rustig uit. Van binnen is het soms chaotisch, vol met ideeën, zie ik verbanden en lopen emoties dwars door elkaar heen. Ik vind het leuk om activiteiten te bedenken en houd er enorm van om op het toneel te staan. Soms kan ik creatief zijn met schilderen, naaimachine, knutselen. Veel van die dingen kan ik een klein beetje, omdat ik houd van uitproberen. Echt goed zal ik er niet in worden, want dan heb ik alweer iets anders ontdekt. 

Negenendertig jaar geleden ben ik geboren in Gelderland en op mijn 19e ging ik Maatschappelijk werk en dienstverlening studeren in 's-Hertogenbosch. Ik heb gewerkt in een wijkteam als maatschappelijk werker, als schoolmaatschappelijk werker op basisscholen en als ambulant hulpverlener en groepswerker met kinderen/jongeren met gedragsproblemen. Sinds drie jaar ben ik werkzaam op een woongroep en bij een dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Daarnaast heb ik veel trainingen, cursussen en workshops gedaan. Zoals mindfulness, kinderspel en tekeningen leren begrijpen, improvisatie technieken, trainingen ontwerpen, een Post-HBO opleiding orthopedagogiek en volg ik momenteel de opleiding tot creatief kindercoach.

Ik woon samen met mijn man en drie kinderen in 's-Hertogenbosch. Onze kinderen zijn 7, 9 en 11 jaar oud. We hebben het fijn samen en het is soms ook een uitdaging met vijf verschillende karakters in één huis. Kortom: er altijd genoeg te beleven bij ons thuis :-)