Mijn naam is Brechje

Van de buitenkant zie ik er vriendelijk, bescheiden en rustig uit. Van binnen is het soms chaotisch, vol met ideeën, zie ik verbanden en lopen emoties dwars door elkaar heen. Ik vind het heel leuk om activiteiten te bedenken en soms kan ik creatief zijn met schilderen, naaimachine, knutselen. Mijn passie ligt bij het spelen van toneel, al meer dan acht jaar speel ik met veel plezier bij een amateur theatergroep. Bovendien geef ik toneelles bij een dagbesteding voor mensen met een licht verstandelijke beperking. 

Negenendertig jaar geleden ben ik geboren in Gelderland en op mijn 19e ging ik HBO Maatschappelijk werk en dienstverlening (Social Work) studeren in 's-Hertogenbosch. Ik heb gewerkt in een wijkteam als maatschappelijk werker, als schoolmaatschappelijk werker op basisscholen en als ambulant hulpverlener en groepswerker met kinderen/jongeren met gedragsproblemen. Sinds drie jaar ben ik werkzaam op een woongroep en bij een dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. 

In de afgelopen jaren heb ik de opleidingen Post Bachelor Orthopedagogiek en Creatief Kindercoach gevolgd en behaald. Daarnaast heb ik verschillende trainingen, cursussen en workshops gedaan. Zoals mindfulness, kinderspel en -tekeningen begrijpen, improvisatie technieken, trainingen ontwerpen. 

Ik woon samen met mijn man en drie kinderen in 's-Hertogenbosch. Onze kinderen zijn 7, 9 en 12 jaar oud. We hebben het fijn samen en het is soms ook een uitdaging met vijf verschillende karakters in één huis. Kortom: er altijd genoeg te beleven bij ons thuis :-) 


Link naar register creatief kindercoach